keskiviikko 14. elokuuta 2013

Torjutuksi tuleminen osa 2.

Kyllä! Laitoin tekstiviestiä eräälle miehelle jonka tapasin taannoin, etten halua tavata kuten olimme alustavasti sopineet. Viestin kirjoittaminen tuli kuin luonnostaan. Niin sen pitäisikin mennä!
Ei, en edes harmitellut viestin sisältöä tai sen lähettämistä, vaikka tiesin, että se voisi loukata, vaikka mielestäni viesti oli täysin asiallinen ja rehellinen. Rehellisyys maan perii, tai jotain sinne päin.
Vastaus viestiini alkoi näin: "Voi helvetti!..." Viestin sisältöä en halua tuoda julki, sillä jossain on mentävä henkilökohtainen raja. Lukiessani miehen viestin, en tuntenut mitään, vaikka toinen kirjoitti että on ihastunut minuun.

Olenko muuttunut kylmäksi ihmiseksi? Enkö osaa tuntea myötätuntoa? Miksi toisen kirjoittamat sanat eivät edes vaikuttaneet minuun? Aika helppo vastaus: kun ei kiinnosta, niin ei kiinnosta.
Miksi kiusaisin itseäni ja toista ihmistä tapaamalla hänet uudestaan ja antamalla toivoa että meistä voisi tulla jotain. Rehellisyyden nimissä tapaamani mies oli kyllä mukava, mutta... :) Sieltähän se salaperäinen mutta-sana taas ilmestyi. :)
Miksi en voi antaa toiselle uutta mahdollisuutta? Olen kuitenkin jo kertonut etten ole hänestä kiinnostunut, niin uskoakseni toisella tapaamisella asiat voisi mennä niin, että toinen osapuoli yrittää kaikkensa tehdäkseen minuun vaikutuksen: avaa oven, tarjoaa kahvit, ja kertoo silmieni kauneudesta...Näinhän kävi jo ensimmäisellä kerralla, ja en tuntenut häntä kohtaan kipinää. Pitääkö olla kipinää? No pitää! :)

Joskus sen vain tietää.

Myönnän, että itsekin pelkään torjutuksi tulemista. Mainitsin aikaisemmin että olen "Kotkan Sinkut"-ryhmässä. No...sitä kautta olen lukenut erään miehen muutamia kirjoituksia ja katsonut myös hänen profiiliaan, että mitä sieltä löytyy tuosta miehestä lisää. Kolmesti olen aloittanut kirjoittamaan hänelle yksityisviestiä, sillä en ole henkilökohtaisesti vielä tätä miestä tavannut. Kertaakaan en ole kirjoittanut viestiäni loppuun, enkä siten ottanut häneen yhteyttä. Olen siis vain pahainen stalkkeri. Onko se facebookissa paha juttu? Ehkä :)
Se siitä aloitteen tekemisestä, kun alkoi jännittämään. :) Onko huonompi juttu tulla torjutuksi tekstiviestillä, kuin torjutuksi tuntemattoman ihmisen puolesta, jota et ole koskaan edes tavannut. Mitä jos hän ei lue viestiäni, tai ota yhteyttä. Lupaan rohkaistua joku päivä ja kirjoitan hänelle jotain...jollen tapaa häntä todellisessa elämässä ennen sitä. ;)

Terveisin: "Sinkkuna Kotkassa" ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti