tiistai 20. elokuuta 2013

Challenge accepted :)

Ystäväni kertoi eilen sopineensa parin kaverinsa kanssa etteivät he tee aloitetta vastakkaiseen sukupuoleen ennen syyskuuta. Ei siis randomia tervehdystä mielenkiintoiselta vaikuttavan miehen suuntaan. Ei minkään näköistä ehdottelua miehelle. Ei treffien sopimista ennen syyskuuta. Jos mies tulee ja tekee aloitteen, niin ilmeisesti vähän niinkuin kaikki on sallittua ;) Paitsi että treffit on sovittava vasta syyskuulle.
Vaikutti mielenkiintoiselta ja päätin osallistua tähän "haasteeseen" :)
Elokuuta ei ole enää kuin vajaa kaksi viikkoa jäljellä, joten nyt on aika antaa vain itselleen aikaa.

Miksi monet asiat tehdään niin, että ajatellaan "sitten kun"-asenteella?
Imuroin vasta sitten kun...
Tiskaan astiat sitten kun...
Sitten kun vierelläni on kiva mies, niin sitten hemmottelen häntä tekemällä valmiit lautasannokset pöytään...
Sitten kun, sitten kun, sitten kun...lista on loputon.

ELÄ! Harjoittele sitä itsesi kanssa ensin. Jos et tule edes itsesi kanssa toimeen, tai et halua hemmotella joskus vain itseäsi, etkä vain pidä itsestäsi sellaisena kuin olet, niin miten voit kuvitella tapaavasi jonkun ihmisen joka haluaa olla kanssasi?
Ilahduta itseäsi koko loppu elokuu juuri siten kuin haluat. Haasta itsesi!
Alle kaksi viikkoa aikaa, mitä aiot tehdä? Se ei ole pitkä aika.
Keskity työhösi. Jos et ole töissä, keskity mihin haluat :) Lue kirjaa. Hauduta ihanan iso kupillinen teetä itsellesi ja istu kupin kanssa sohvalla ja nauti hiljaisuudesta. Kuuntele musiikkia mikä saa sinut hyvällä tuulelle. Tanssi jos se tuntuu hyvältä, vaikka näyttäisit sammakolta tehosekoittimessa. ;) Kokoa pitkästä aikaa lautasannos vain itsellesi. Asettele ruoka kauniisti, äläkä ajattele sitä vain polttoaineena mikä pitää sinut energisenä. Katso kolme leffaa putkeen tuntematta lainkaan syyllisyyttä siitä että voisit tehdä jotain muutakin.
Pukeudu vain itseäsi varten ja näytä hyvältä :) Imuroi vaikka tänään, ihan itseäsi varten, äläkä vasta viisi minuuttia ennen kuin ystäväsi porhaltaa sisälle.

Nauti omasta seurastasi! Nauti, nauti, nauti! Ja opettele elämään itsesi kanssa, niin että sinulla on hyvä olla.

Mitä minä päätän tehdä? Aloitan uuden harrastuksen...aikataulun mukaan huomenna :) Ja paljon yllä mainittuja asioita. Kuitenkaan tekemättä aloitetta yhteenkään mieheen...Ainakin siihen syyskuun alkuun asti ;)

Miehet! Joskus on teidän vuoro tehdä aloite, nyt on muutama nainen mennyt lakkoon teidän takia! :)

Terveisin: "Sinkkuna Kotkassa" ;)

p.s. Miksi en aloittaisi vaikka heti itseni hemmottelun...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti