torstai 29. elokuuta 2013

Aikaa itselleni jälleen

Mitä ikinä teetkään, älä pysähdy. Tämä oli päätös kun päätin antaa n.puolitoista tuntia aikaa itselleni ;)
Ensin tiukka kyykkytreeni, käyttäen uusia ohjeita ja jes, huomenna on takapuoli varmasti kipeänä.
Musiikki vain vei taas kerran mennessään, ja päätin vähän mukailla aikaisempaa "treeniäni". Joka toisen biisin kohdalla otin käsipainot käteen ja annoin vain mennä.
Seitsemännen biisin tultua katsoin tiukasti eteenpäin ja polvi nousi toisen jälkeen, tarkasti mukaillen musiikin rytmiä ja käsipainot viuhuivat vastakkaisen polven noston myötä. Kuuden ja puolen minuutin jälkeen oli pakko luovuttaa ja laskea käsipainot pois käsistä ja jatkaa tanssimalla loppu muutama minuutti kappaleesta.
Päässä pyöri vain oma ajatus: "Mitä ikinä teetkään, älä pysähdy!" :)

Yhdeksännen kappaleen kohdalla tuli totaalinen ärsyyntyminen, ja tajunnan räjäytys. Biisi oli aivan surkea, ja tajusin yhtäkkiä, miksi jotkut ihmiset käyttävät aineita kuunnellessaan vastaavia biisejä! Sen biisin kohdalla baarissa, olisin melkein juoksujalkaa mennyt baaritiskille ja tilannut vähintään kaksi konjakkia turruttaakseni ärsyyntymiseni. Silti tanssin biisin loppuun asti. Sitkeästi...se oli tämän päivän pisin seitsemän minuuttinen.
Ja oli pakko pysähtyä! AIVAN! NOOUUUU! Vaihdoin levyä, hahaa! ja saadessani taas tutut turvalliset, kuitenkin menevät ja suorastaan tajunnan räjäyttävät biisit soimaan, mielessäni mietin: "Hello darling!" ;) Hymyilystä ei vain tullut loppua. Irvistin hyväntuulisuudelleni ja mielessä ei edes tarvinnut pyöriä: Jaksaa, jaksaa! Vaan jaksoin vain! Erään biisin kohdalla huomasin lähes hyppiväni pelkästään päkiöideni varassa ja ai että miten hyvä fiilis vain valtasi koko vartaloni. En edes malttanut enää laskea kantapäitäni alas vaan annoin tunteiden viedä minut syvemmälle tanssin pauloihin. Hymyilyltä en voinut välttyä. Jossain vaiheessa hypin valtoimenaan tasajalkaa niin kauan kuin jaksoin. Jos veto loppui kesken hyppyjen, jatkoin tanssimisella. Dance, it's back in my life!
Erään biisin kohdalla tuli jopa sanoja! :) Sanoma joka osui ja upposi välittömästi! "What is most important in your life? It is to be free!" Todellakin! :) Tuplahymy! Sana jota ei ole olemassa: Tuplahymy ;) Hahah :)

Venyttely-biisiksi valitsin ihanan kappaleen, joka kestää melkein 12 minuuttia. Jotenkin tuntui että venyttely meni pipariksi siinä vaiheessa, kun biisi vain nousi ja nousi ja oli aivan pakko antaa taas musiikin viedä mennessään ja alkaa tanssia innostuneena. Jatkoin kiltisti taas venyttelyä hetken kuluttua ja totesin sen jälkeen, että onhan sitä suihkun ansainnut, sillä haisin pahalle! Ihan oikeasti! Tanssi itse kuule puolitoista tuntia, ja vielä siihen vielä osa biiseistä käsipainojen kanssa, eikä mitään ala-aste-meininkiä "jalka toisen viereen"-liikkumista, vaan kunnon temmolla, hyvällä sykkeellä ja hiki virraten. Kyllä sinäkin haiset sen jälkeen pahalle! :)

Nyt olen ansainnut ihanan ison kupillisen teetä, pienen rentoutumis hetken kirjan parissa ja josko sitä ihan oikeasti antaisi itselleen luvan mennä ajoissa tänään nukkumaan :) Hyvä olo. Hymyilyttää jälleen ;)

Terveisin: "Sinkkuna Kotkassa" ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti