torstai 5. syyskuuta 2013

Ystävyys

Poden toisinaan huonoa omatuntoa. Siitä, etten aina pidä tärkeimpiin ihmisiin yhteyttä niin paljon kuin haluaisin. Aina löytyy joku tekosyy, miksi en muistanut soittaa, vaikka olit mielessäni, en saanut edes aikaiseksi lähetettyä sinulle tekstiviestiä. Eihän sitä nyt joka päivä tarvitsekaan muistaa kuten ystävänpäivänä, kuitenkin haluan minulle läheisten ihmisten tietävän, miten rakkaita he ovat minulle. Kuka väittää että ystävänpäivä on kerran vuodessa? Ystävänpäivä on joka päivä! Et voi päättää joku päivä, ettet halua tänään olla hänen ystävä. Se ei ole tosi ystävyyttä laisinkaan, unohda sellaiset tapaukset elämästäsi.
Tosi ystävyyttä ei tarvitse punnita.
Vaikka et olisi nähnyt ystävääsi vuoteen, kun tapaatte jälleen, olo on kuin olisitte juuri eilen nähneet viimeksi ja jutelleet vasta puhelimessa syntyjä syviä. Tottahan on, jos et ole nähnyt ystävääsi kokonaiseen vuoteen, kannattaa varata kunnolla aikaa niiden syntyjen syvien juttelemiseen. :)
Onko sinulla ystäviä, joita et ole nähnyt pitkään aikaan, ja tavatessanne on kuin aikaa ei olisi kulunut välillänne? Ja voitte jatkaa siitä mihin jäitte viime kerralla? Se on tosi ystävyyttä.

Toisinaan tunnen oloni yksinäiseksi, vaikka en todellakaan ole yksinäinen. Voin koska vain ottaa puhelimen käteeni ja soittaa sinulle kertoakseni miten olen kaivannut sinun seuraasi. Toisinaan onneksi pääsemme näkemään toisemme. Voin laittaa sinulle viestin. Voin kirjoittaa sinulle kirjeen. Joskus katson kuvia yhteisiltä ajoiltamme...olemme sitten olleet viettämässä juhannusta yhdessä, tehneet yhdessä ulkomaan matkan, vaikkakin firman piikkiin ;), olemme viettäneet syntymäpäiviä yhdessä...Arvostan jokaista yhdessä viettämääni aikaani sinun kanssasi. Kaikista hetkistä ei ole valokuvia muistona. Kuitenkin muisto sinusta kanssani on sydämessäni ja toivon että ne pysyvät ikuisesti kauniina muistona mielessäni. Tunnistitko itsesi? Kyllä pitäisi! :) Ystävä. Olet ajatuksissani, silloinkin kun en muistuta siitä sinulle tekstiviestein, virtuaalisesti, kirjeitse, soittamalla tai kertomalla sitä sinulle suoraan. Enkä koskaan halua unohtaa sinua! *halaus*
Ystäväni. Tiedä tämä: tulet joku päivä näkemään kuvasi minun seinälläni, yhteisistä ajoistamme ;)

Terveisin: "Sinkkuna Kotkassa" ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti