torstai 10. lokakuuta 2013

Janoan, haluan, tahdon, kaipaan...

Janoan intohimoa, haluan rakkautta elämääni, tahdon saada sen kaiken ja ennen kaikkea kaipaan jota kuta jonka viereen vain käpertyä illalla...

Se mitä en ole kirjoittanut, pidän sisälläni niin kauan kuin mahdollista. Kuten aikaisemminkin, puhumattomuus, asioista keskustelemattomuus voi johtaa ennen pitkää siihen että tulen vain olemaan tyytymätön ja onneton elämääni. Kyllä, viime kirjoitukseni koski erästä ihastusta, joka on sellainen tapaus, etten voi häntä koskaan saada loppuviimein kuitenkaan itselleni...Siihen on omat syynsä...

Kuitenkin mielessäni on ollut se mies, joka kutsui minut syömään, josta kirjoitin jokin aika sitten. Miten hyvin tulemmekaan toimeen toistemme kanssa, ja haluamme viettää aikaa toistemme seurassa, kuitenkin mielessäni häilyy taas sana mutta, ja kerrottakoon sekin vielä että niitä mutta-sanoja on ilmennyt aivan liian monta tähän mennessä, enkä edes tunne tätä miestä niin hyvin kuin ensin luulin haluavani. Pelkään että rakkauden tunteen kaipuussa kuvittelen että hän voisi olla se ihminen jonka kanssa voisin ajatella käyväni enemmänkin treffeillä, pienistä vioista huolimatta...Ja sisimpäni kuitenkin soittelee hälytyskellojaan, ettei pidä tyytyä.

Pitäisikö rakkauden tunteen kuitenkin olla päätä huimaavaa, että et malta odottaa milloin näette seuraavan kerran, ja vatsassasi on perhosia kun vain ajatteletkin häntä? Viesti tai soitto häneltä saa kaiken ympärilläsi unohtumaan ja voit vain hymyillä "typerästi" kun vain näet hänen numeron kännykän näytöllä?
Suunnittelet miten seuraavan kerran tavatessanne painat hänet seinää vasten ja suutelet niin intohimoisesti, ettei hän voi ajatella mitään muuta kuin sinua? Haluatko herätä hänen vierestään kerta toisensa jälkeen ja tuntea hänen kosketuksensa ihollasi kun hän vain pitää sinusta kiinni yöllä?

Tunnenko näin? En. En kylläkään ole päässyt edes näin pitkälle tämän miehen kanssa ja jokin sisimmässäni sanoo ja varoittelee etten sitä todellisuudessa halua hänen kanssaan.

Haluan ihastua niin voimakkaasti, etten voi olla hymyilemättä ja tunnen poskillani miten lihakset tekevät töitä kun vain hymyilen ja hymyilen ja hymyilen ja vain hänelle. :)
Haluan rakastua jokin päivä niin intohimoisesti, että olen valmis tekemään mitä tahansa toisen vuoksi.
Haluan halauksia elämääni enemmän. Haluan ihmisen joka on aidosti kiinnostunut minusta ja haluaa olla kanssani ja joka rakastaa minua juuri sellaisena höpsönä kuin olen. Haluan treffeillä pientä kiusaamista jalan kanssa pöydän alla. Haluan intohimoisia suudelmia taksin takapenkillä.
Janoan, haluan, tahdon, kaipaan...

Ei, en aio tyytyä. Aion arvostaa itseäni ja omaa aikaani jatkossa.
Aika näyttää mitä elämä tuo tullessaan ja asiat tapahtuvat silloin kuin olen niihin valmis.
Sitä odotellassa aion nyt vain hymyillä ja odottaa mitä tulevaisuus tuo eteeni joku päivä.

Terveisin: "Sinkkuna Kotkassa" ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti