tiistai 22. lokakuuta 2013

Are you mine?

Yksinkertainen kysymys, johon voi vastata monella tavalla. Kuitenkin sitä itse kysyttäessä, ja toisen vastatessa "I'm yours", se saa ihmisen hymyilemään.
Olen ihastunut englantilaiseen mieheen, joka valitettavasti lähti vajaa kolme viikkoa sitten takaisin Lontooseen. Näinä päivinä selviää se, että tuleeko hän takaisin Suomeen töihin vai jatkaako hän töitä Englannissa. Mikäli hän jatkaa töitä Lontoossa, olen lähdössä pidennetylle viikonloppulomalle hänen luokseen.

Hassua huomata suuri kulttuuriero koskien englantilaisia ja suomalaisia. Ajan määreet ja sanonut/sovitut asiat ei olekaan ihan yks yhteen sen kanssa, mihin me täällä olemme tottuneet. Hyvä on kuitenkin selvittää asia toisen kanssa, jotta saa selvyyden toisen tavoista. Kerrankin sitä sai sanottua asiat toiselle suoraan, kiertelemättä ja kaartelematta, ja se teki hyvää. Asioista voidaan puhua asioiden nimellä, vaikkakin oma kielitaito rajoittuu paikoitellen, kuitenkin sai sanottua ne asiat jotka mietityttivät. Jäljelle jäi hyvä mieli, eikä tarvitse miettiä tuliko sitä sanottua jotain hölmöä. Olen ja aion jatkossakin olla oma hurmaava ja valloittava itseni ;) ja mikäli toinen ei sitä näe, hän ei ole arvoiseni! :)

Eräs ongelma silti painaa...miten sanoa toiselle mielettömän mukavalle miehelle, ettei se vain tunnu oikealta, vaikka kuinka kyseessä on hyvä tyyppi. Jep, sanomattakin selvää, että jos toinen on "vain hyvä tyyppi", se kertoo jo paljon. Totuus on paras ratkaisu tässäkin asiassa.

Olen jutellut ihanien ystävieni kanssa tässä muutaman viime päivän aikana, ja melkein yhdestä suusta on kaikilta tullut, että selkeästi olen kiinnostunut juuri tästä englantilaisesta miehestä, johon myönnänkin olevani ihastunut.
Mitä siitä vielä voi seurata? Kuka tietää. Nyt on hyvä vain jatkaa hymyillen kohti seuraavaa päivää.
Ja kyllä kysymykseesi, esitin tänään kysymyksen tuolle miehelle, eli kysyin häneltä saman mitä hän aikaisemmin minulta: "Are you mine?" ;) Hiukan rohkea veto, kun toinen on kirjaimellisesti pirun kaukana!

Olenko siis nyt salasinkku? Vai salaa sinkku? Virallisesti ehkä kuitenkin sinkku, mutta silti rajoitetuin mielin. Haluanko tuon miehen elämääni? Kyllä. Ainakin tällä hetkellä. Muuttuuko mieleni? Ehkä, kuka sitä osaa sanoa. Hymyilenkö? Kyllä! ;) Haluanko pilata mahdollisuuteni tähän kyseiseen mieheen leikkimällä muiden kanssa? En! Olenko nyt rehellinen? Kyllä!

Hih.

Terveisin: "Sinkkuna Kotkassa" ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti