sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Vihdoinkin virtaa.

Tulee hetkiä jolloin oma kroppa käskee pysähtymään. Flunssa ja viiden päivän kuume vetää välillä ihmisen hiljaiseksi. Kieltämättä hiljaiseksi pelkästään sen takia, kun nukut, nukut ja nukut.
Eräs ystäväni sai huomata senkin että allekirjoittaneella meni päivät sekaisin. Tällä kertaa kyselin tapahtuneesta, mikä oli tulossa vasta seuraavana päivänä. Näitä nyt voi sattua kelle vain.
Kiitos ihanille ystävilleni jotka jaksoivat piristää tätä kuumehöperöistä silti päivästä toiseen.
Eli toinen päivä ilman kuumetta, ja fiilis on lähes loistava. Siksi vain "lähes" loistava, sillä jo pienenä opetettu oppi on kantanut näihinkin päiviin asti. Vaikka ulkona olisi kuinka hieno ilma, jos olet kipeänä, niin pysyt kotona. Sairaslomaa oli kirjoitettu tähän päivään asti, joten sitkeästi en lähtenyt kävelylle vaikka ilma ulkona kutsuikin todella houkuttelevasti.
Pientä nuhaa ja aivastelua huolimatta siis virtaa kuitenkin löytyy.

Aamulla oma isä tuli mieleeni ja muistan miten hän teki perheellemme usein (muistaakseni) sunnuntaisin ruismarjapuuroa puolukoista. Sekä vielä näinäkin päivinä kun käyn isäni luona ,saan ainakin yhtenä aamuna ruismarjapuuroa. Koska ajattelin isääni, tein ruismarjapuuroa itselleni ja päätin myös ilmoittaa hänelle että hän on ajatuksissani ja seuraavaksi koitammekin löytää seuraavan yhteisen viikonlopun jonka saamme sovittua yhteen, jotta lähtisin käymään siellä.

Koska heräsin tosiaan aamu kahdeksalta näin sunnuntai aamuna, niin virtaahan siis tosiaan löytyi.
Nyt uunissa, enää vain hetken, on lasagnea, joka riittäisi ainakin kahdeksalle syöjälle. Juustokastikkeesta tuli mielettömän hyvää! Vähän kermajuustoa, parmesania, cheddaria sekä goudaa siihen sulatettuna... Kuitenkin, paras osa lasagnesta mielestäni on se hyvin paistunut rapsakka kuori. Toimii monissa muissakin ruokalajeissa, kuitenkin tässä ruoassa erityisen hyvin.

Kohta siis hyvää ruokaa ja pari jaksoa "Ensisilmäyksellä"-sarjaa.
Tällä kertaa vain itselleni. Keittiö siistinä ruoanlaiton jälkeen, ruoka uunissa ja hyvää musiikkia.
Ei lainkaan hassumpi tapa viettää sunnuntaita.

Terveisin: "Sinkkuna Kotkassa" ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti